Persbericht

Alex Detournay stichtte het familiaal bedrijf AD light bvba op in 1999.

Sinds 10 jaar specialiseert hij zich in de productie van verlichtingsarmaturen van eigen creatie in Belgische blauwe hardsteen uit Henegouwen. Tot op heden heeft hij zo’n 30 tal modellen ontwikkeld voor outdoor gebruik ( staanlampen , wandlampen,….) met een sober en tijdloos concept gekend onder het merk Alex Detournay.

Alle verlichtingsarmaturen zijn 100 % handmade in ons eigen atelier. Alex maakt er een punt van om enkel gebruik te maken van duurzame materialen, garant om de tand des tijds te door staan. Hij kiest persoonlijk ieder stuk blauwsteen, welk zal worden verzaagd, doorboord en opgeschuurd in ons eigen productie atelier. Als installateur heeft Alex ook een uniek bevestigingsbeugel in inox ontworpen, om zo een snelle en eenvoudige plaatsing te bieden. Zijn concepten die een mix zijn tussen het tijdloos karakter van dit brut gesteente en het licht, zullen zich integreren in zowel klassieke als moderne concepten.

Ons verschillende modellen kunnen zowel gebruikt worden als een sfeervol lichtpunt, een functionele opstelling langsheen een pad of oprit of als specifieke verlichting van een object.

Op zoek naar een lichtpunt naar uw beeld?

Rekening houdend met de techniek, zal Alex Detournay uw armaturen op maat tot leven brengen

Alliage Bakens grassen plantenborders pad massieven rotstuin begeleiding verlichtingsarmaturen blauwe steen Detournay
Développé par ABC Site Web