Lichtbakens

armaturen alliage buiten lichtbakens terras kubus zwembad steen landschap blauw Henegouwen Alex Detournay Doornik

Alliage 1

Het brute karakter van de Belgische blauwe hardsteen vergezeld van een sfeervolle lichtbalk rondom, maakt van deze armatuur een uniek concept. Door zijn kubistische vorm, zijn moderniteit en afmetingen, is Alliage 1 uitermate geschikt voor het belichten van discrete tuinhoekjes, als randverlichting voor onze terrassen of als sfeervol lichtpunt aan de voordeur.
Afmetingen : 200/200/170mm
alliage bakens verlichting terras vlezig vierkant tuinen tuinpad trap hotel Belgische blauwe steen tijdgenoot Detournay

Alliage 2

Deze kubusvormige verlichtingsmast weet zich perfect in te passen in grotere tuinen. Dankzij zijn afmetingen en 360 graden lichtspiegel, vormt Alliage 2 een ideale terrasverlichting, geplaatst langsheen een breed tuinpad of als lichtsokkel nabij een trap.
Afmetingen : 200/200/250mm
alliage tuin pad wegeltjes oprijlanen plantmassieven grassen tuinconcepten waterdicht modern trap Alex Detournay

Alliage 3

De finesse van deze armatuur harmoniseert tuinpaden en wegeltjes en zal de bezoeker een knus gevoel bieden dankzij een subtiele uitstraling. Discreet verborgen in borders en plantmassieven overdag, zal Alliage 3 bij schemer tot zijn recht komen dankzij zijn lichtspel.
Afmetingen : 100/100/250mm
alliage lichtbakens buitenverlichting stadstuinen paadje bebakening Begeleiding schoon natuursteen zwembad tijdgenoot

Alliage 4

Deze buitenverlichting functioneert in kleinere stadstuinen en ingesloten ruimtes. Frequent gebruikt als begeleiding van een paadje, nabij de inkom, op de tredes van een tuintrap of als sfeervol lichtpunt, benadrukt Alliage 4 de structuren en texturen in plantenborders, en creëert een ruimtegevoel in de omgeving.
Afmetingen : 100/100/170mm
alliage planten borders rotstuin vierkante armatuur Henegouwen blauwe steen terrassen siergrassen Alex Detournay

Alliage 5

Ook opgebouwd uit een vierkante zuil in de Belgisch blauwe hardsteen, heeft deze armatuur meer “presence” dankzij zijn hoogte. Optimaal te gebruiken in grotere tuinen, langsheen lange oprijlanen en ruime terrassen waar zijn straling tot zijn recht zal komen. Perfect ingepast tussen siergrassen en hogere borders, weet Alliage 5 ‘s avonds een meerwaarde te bieden.
Afmetingen : 500/100/100mm
alliage oprijlanen Doornik zwembad design lichtbalk natuursteen armatuur tuin pad landschap verlichting planten

Alliage 6

Het brute karakter van de Belgische blauwe hardsteen vergezeld van een sfeervolle lichtbalk. Een moderne vormgeving in deze prachtige natuursteen, alles in perfecte harmonie. Dit is het geheim van deze armatuur Alliage 6, discreet of begeleidend volgens zijn toepassing. Cosy corner in de tuin of directe verlichting langsheen een pad, Alliage biedt een waaier van mogelijkheden.
Afmetingen : 140/140/185mm
lichtbakens kubus vegetatie siergrassen Belgische blauwe hardsteen buiten trap pad origineel buitengewoon waterdicht

Lytho

Stijlvol en robuust, Lytho is een gedurfde combinatie door het contrasterend gebruik van de blauwe steen met zijn rustiek karakter doorsneden met het strak en modern concept van deze lichtzuil in plexiglas. Dankzij een tweezijdige verlichting, zal deze armatuur een unieke en gezellige sfeer creëren in uw diverse plantenborders. Optimaal te gebruiken in grotere tuinen, langsheen lange oprijlanen en ruime terrassen waar zijn uitstraling tot recht zal komen.
Afmetingen : 140/140/600mm
lichtbaken vierkant lichtstraal straling lichtpunt klassiek belichten inox begeleiding Alex Detournay landschapsarchitecte

Forum

Dankzij zijn ver-dragende straling, tot een meter ver, zal Forum tuindoorgangen perfect gaan aflijnen. Zijn design en discretie in combinatie met een efficiënte straling maken van dit lichtpunt een klassieker voor het belichten van paden.
Afmetingen : 170/100/80mm
lichtbaken zuil cilindrische ronde lichtcilinder groen omgeving belichting tuinpaden bleu Henegouwen ambacht Detournay

Sillage

Deze zuil is identiek aan Alliage 3 maar in een cylindrische uitvoering. Deze ronde vorm gaat minder het contrast aan met de omgeving ten opzichte van de kubus-vorm. Deze lichtcilinder breekt de strakheid van rechte lijnvoering en vormt een soepele overgang in de groene omgeving. Ideaal als belichting voor onze tuinpaden.
Afmetingen : Ø100/270mm

Inbouwspots

inbouwspot tuin gevel grond wand kubus modern architectuur design blauwe hardsteen oprijlanen outdoor Alex Detournay

Podo

Dit ingebouwd lichtpunt is dankzij een opgaande lichtstraal de ideale partner voor het belichten van een solitaire boom of het in beeld brengen van een specifiek tuinhoekje. Zijn zachte straal krijgt het mooiste effect bij een ritmisch gebruik langsheen een gevel om deze te gaan accentueren. Een doordachte plaatsing onder dakluifels zorgt voor elegante weerkaatsingen dankzij spiegelende objecten.
Afmetingen : 100/100/100mm

Hangarmaturen

plafondarmatuur spot pool house light keuken bar natuursteen tijdgenoot discreet licht terrassen knusse Belgische

Typo

Afmetingen : 100/100/100mm
Subtiel, discreet en charmevol. Typo is met zijn zichtbare blauwsteen armatuur een ideaal lichtpunt nabij overdekte terrassen, kleine en knusse overkappingen. Bij meervoudig gebruik van verschillende spotjes, wordt het mooiste effect.
plafondarmatuur spot verlichting kubus vierkant terrasoverkapping balkon modern gevel Henegouwen ambacht

Prada

Onder een terrasoverkapping, een balkon of een dakoversteek betekent Prada een meerwaarde dankzij zijn silhouet. Eens de avond gevallen zal zijn neerwaartse lichtstraal de bezoeker geleiden en de donkerste tuinhoekjes doen opleven.
Afmetingen : 100/100/100mm
hangarmatuur plafond wand lucht cilinder natuursteen eettafel knus bar keuken balk eetkamer verlichting Alex Detournay

Spatio

Het luchtige karakter van deze hangarmatuur is te danken aan zijn ontwerptechniek. Met minder dan een centimeter blauwsteendikte en een gewicht van minder dan een kilo, contrasteert deze cilinder met het brute van het gebruikt materiaal. Opgehangen op diverse hoogten of perfect uitgelijnd boven een eettafel, creëert Spatio een zacht en knus gevoel ideaal voor een feestelijk buffet.
Afmetingen : ø 76/140mm

Wandlampen

wandlampen vierkant kubus balkje baksteen trap gevel belichting straling buiten binnen straling deur Blauwe hardsteen

Sobrio down

Eenvoud siert, dit blauwsteen balkje kreeg de vorm van een baksteen en biedt hierdoor een esthetisch rappel van dorpels een vensterbanken. Zowel in - als outdoor te gebruiken, op binnenmuren in een eetkamer, langsteen een trap of op de buitengevels van woningen. Een neerwaartse straling voor het accentueren van decoratie of voor belichting van doorgangen.
Afmetingen : 150/100/80mm
wandlampen binnenverlichting buitenverlichting gevels straling wand verlichting up down light Belgische blauwe steen

Sobrio up & down

Dit klassiek model voor binnen en buitenverlichting, past zowel op hoge en moderne gevels als op het rustieke karakter van traditionele baksteengevels. Een op- en neerwaartse straling benadrukt structuren en texturen van de belichte gevels en zal het gewenst cachet accentueren.
Afmetingen : 200/100/80mm
Wandlampen lichtstraal armatuur binnenhuis buitenhuis gevel verlichtingsarmaturen wanden deur blauwe hardsteen

Cylio down

Met de lichtstraal naar de grond gericht, zowel aan te wenden als belichting van de directe omgeving als voor het benadrukken van welbepaalde details. Deze karaktervolle armatuur zal een meerwaarde schenken aan de omgeving zowel buiten als binnenhuis.
Afmetingen : Ø76/150mm
Wandlampen cilindrische modern tijdgenoot terrassen muurverlichting straling up down natuursteen Alex Detournay

Cylio up & down

Deze cylindrische muurverlichting is een samenhang tussen eenvoud een modernisme. Dankzij een tweezijdige straling, dankzij krachtige lichtlijnen, zullen muren tot leven komen eens de avond valt.
Afmetingen : Ø76/200mm
Wandlampen muurverlichting ellips modern buitengewoon karakter deuren gevels binnen buiten outdoor blauwe hardsteen

Ellia

De complexe vorm van deze verlichting is te danken aan de vorm en aan de specifieke verlichting binnen de uitgeholde steen. Deze holle blauwsteen koker, maakt het mogelijk om schelpen, aders en andere fossielen te gaan belichten, wat deze armatuur zo specifiek maakt. Een unieke vorm van verlichting betoverend als een kunstobject.
Afmetingen : 270/76mm
Wandlampen lichtarmatuur verlichting gevels straling terras trottoir rustiek Henegouwen oprijlanen Alex Detournay

Ecu

De originele vorm van deze lichtarmatuur zal een ideale verlichting vormen op gevels van majestueuze verblijven. Dankzij een dubbele en brede straling, vormt Ecu een perfect lichtpunt aan een voordeur, trottoir of terras. Als solitaire verlichting voor een object op de grond biedt deze armatuur een mooi alternatief.
Afmetingen : 260/160/100mm
Wandlampen blauwsteen cilindrische verlichtingarmatuur terras sfeer knusse gevels binnen buiten Alex Detournay

Login

Een gedurfde combinatie door het contrasterend gebruik van de blauwsteen, met zijn rustiek karakter, en het strakke en moderne concept van een cylindrische lichtzuil. Een mooie en unieke armatuur te gebruiken zowel binnen als buitenhuis.
Afmetingen : 260/160/100mm
Wandlampen ellips rechthoekig ingebouwde tuinmuren natuursteen Begeleiding pad oprijlanen Belgische blauwe steen

Lucid

Deze ellips uitgesneden uit een rechthoekig blauwsteenblok is te gebruiken als ingebouwde armatuur voor tuinmuren, om zo terrassen en tuinen te gaan belichten.
Afmetingen : 300/100/90mm

Accessoires

stopcontact blauwe steen terras functioneel schoon plantmassieven grassen landschapsarchitecte landscaping verlichtingen

Inlet 1

Boven het esthetisch karakter, primeert ook het functionele aspect van dit outdoor stopcontact. De uitvoering in natuursteen biedt een esthetische meerwaarde in het verlengde van een natuurstenen terras. Een pluspunt als uitbreiding van een gamma verlichtingsarmaturen.
Afmetingen : 200/100/100mm
stopcontact tuinconcepten siergrassen buitengewoon harmonisch verlichtingarmatuur outdoor Alex Detournay

Inlet 2

Dubbel outdoor stopcontact: steeds rekening houden met het esthetisch karakter van de Belgische blauwsteen. Ontworpen om functionaliteit en design te binden tot een armonisch geheel.
Afmetingen : 250/100/100mm

Spot

spot inox verstelbaar planten borders waterdicht grassen tuinconcepten landschap landscaping tuinen Alex Detournay

Stimy

Uniek in zijn concept, is deze spot met een retro aspect 100 % in inox vervaardigd. Geplaatst in bijvoorbeeld een gesloten plantenborder of verborgen in een groene oase zal Stimy steeds tot zijn recht komen. Bevestigd op een hardhouten paaltje, is het mogelijk om deze spot te gaan verplaatsen rekening houdend met de evolutie van de borders.
Afmetingen : Ø60/105/600mm

Op maat

lichtpunt zwembad outdoor meubilair Henegouwen blauwe hardsteen stevig schoon knusse landscaping Alex Detournay

Hugo

Fier op zijn 70 kilos, zijn stabiliteit en sterkte maken van deze armatuur een echte eyecatcher. Meer dan enkel een lichtpunt, is Hugo eveneens een zitelement, of zelfs een duikblok naast het zwembad,… voor groot en klein.
Afmetingen : 450/450/450mm
lichtarmatuur oprijlanen tuinconcept hotel prestigieuze Belgische blauwe hardsteen gang tijdloos pad planten Alex Detournay

Oscar

De ideale armatuur voor het begeleiden van lange oprijlanen, de inkomhal van een hotel of prestigieuze woningen. Zijn meter hoogte structureert de omgeving, terwijl zijn straling bij de bezoeker een verwelkomend gevoel zal creëren.
Afmetingen : 150/150/1000mm
Développé par ABC Site Web